skip to main |skip to sidebar
- csipkebogyó,
- petrezselyem,
- birsalma,
- gesztenye (nyersen),
- gránátalma,
- mandarin
- palástfű virága,
- libapimpó herbája,
- kamillavirág,
- apróbojtorján-virág,
- borsmentalevél,
- érontófű gyöktörzse,
- vadsóskamag.
- áfonyalevél- és bogyó,
- csalángyökér,
- diólevél,
- fűzfakéreg,
- kökénybogyó,
- libapimpó,
- makk kávé,
- porcsinfű,
- szederlevél,
- tölgykéreg,
- vadsóskamag,
- véröntőgyökér.
- lósoska. Ebből a növényből teát készítve (a tea koncentrációja függ a fertőzés súlyosságától), negyedliter vízhez általában egy jó csipetnyi aprított növényt számoljunk lobogó vízbe tegyük bele a növényt, vegyük le a tűzről, és negyedóra ázás után a tea fogyasztható. Íze kellemes, színe szép sárga, hatása fantasztikus.
0 comments:
Megjegyzés küldése