skip to main |skip to sidebar
- vadgesztenye,
- birsalma,
- csipkerózsa,
- körte,
- sárgadinnye
- ánizsmag,
- cickafark virág,
- édeskömény,
- kálmosgyökér,
- kamilla,
- libapimpó,
- majoránna,
- nyírfalevél,
- pásztortáskafű,
- rebarbaragyökér,
- somkorófű,
- vidragyökér.
- 5-5 g vérontógyökér, tölgyfakéreg, kálmosgyökér, kakukkfű, diólevél, áfonyalevél, áfonyabogyó, kamillavirág keverékét fél liter vízben 1-2 percig főzzük, majd 5-10 percig lefedve állni hagyjuk. Használat: Leszűrés után naponta többször fogyasztható.
- 30 g cickafarkfű-virág, 20 g kamillavirág, 20 g mentalevél, 10 g zsályalevél, 10 g sárkányfű, 10 g koriandermag keverékéből egy evőkanállal forrázatot készítünk egy csésze vizet számítva. Használat: Naponta 1-2 csészényit fogyasztunk belőle.
0 comments:
Megjegyzés küldése