Hasmenés

2010. november 15., hétfő

  • csipkebogyó, 
  • petrezselyem, 
  • birsalma, 
  • gesztenye (nyersen), 
  • gránátalma,
  • mandarin
  • palástfű virága, 
  • libapimpó herbája, 
  • kamillavirág, 
  • apróbojtorján-virág,
  • borsmentalevél, 
  • érontófű gyöktörzse, 
  • vadsóskamag.
  • áfonyalevél- és bogyó, 
  • csalángyökér, 
  • diólevél, 
  • fűzfakéreg, 
  • kökénybogyó,
  • libapimpó, 
  • makk kávé, 
  • porcsinfű, 
  • szederlevél, 
  • tölgykéreg, 
  • vadsóskamag, 
  • véröntőgyökér.
  • lósoska. Ebből a növényből teát készítve (a tea koncentrációja függ a fertőzés súlyosságától), negyedliter vízhez általában egy jó csipetnyi aprított növényt számoljunk  lobogó vízbe tegyük bele a növényt, vegyük le a tűzről, és negyedóra ázás után a tea fogyasztható. Íze kellemes, színe szép sárga, hatása fantasztikus.

0 comments:

Megjegyzés küldése